



Participation in evaluation – Participatory evaluation practices Conference

Tirana, 1st of October 2024

Preliminary agenda		
Day 1	Tuesday, 1st of October, 2024	
MORNING	Opening remarks – Host organization representative and/or PROFEEDBACK rep.	9:15 – 9:30 (15 minutes)
	Keynote speaches	9:30 – 10:30 (60 minutes)
	Coffee Break	10:30 -11:45 (15 minutes)
	Panel no. 1 (3-5 papers)	11:45 – 13:15 (90 minutes)
Lunch		13:15-14:15 (60 minutes)
AFTER NOON	Panel no. 2 (3-5 papers)	14:15 – 15:45 (90 minutes)
	Coffee Break	15:45 -16:00 (15 minutes)
	Panel no. 3 (3-5 papers)	16:00 - 17:30 (90 minutes)
	Closing remarks	17:30 – 17:45 (15 minutes)